Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E enjte, nëntor 26, 2015 Kosova 20:37

Multimedia

Matematikë me "rap" muzikëi
|| 0:00:00
...  
 
X
01.02.2013
Një mësues në një shkollë në periferi të Washingtonit ka gjetur një mënyrë të veçantë për të angazhuar dhe motivuar nxënësit e tij, duke sjellë ritëm dhe argëtim në lëndën e matematikës. Kjo formë e mësimdhënies është mirëpritur posaçërisht nga ata studentë, të cilët anglishten e kanë gjuhë të dytë. Video: VOA

Matematikë me "rap" muzikë

Postuar më 01.02.2013

Një mësues në një shkollë në periferi të Washingtonit ka gjetur një mënyrë të veçantë për të angazhuar dhe motivuar nxënësit e tij, duke sjellë ritëm dhe argëtim në lëndën e matematikës. Kjo formë e mësimdhënies është mirëpritur posaçërisht nga ata studentë, të cilët anglishten e kanë gjuhë të dytë. Video: VOA