Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E enjte, nëntor 26, 2015 Kosova 16:58

Multimedia

Gjendet skeleti i Richardit IIIi
X
05.02.2013
Studiuesit britanikë thonë se kanë gjetur mbetjet e Mbretit të Anglisë, Richardi III. Hulumtuesit nga Universiteti i Leicesterit kanë thënë se provat e ADN-së tregojnë “pa dyshim” se skeleti i zbuluar nën një parking të qytetit vitin e kaluar, është i Richardit.

Gjendet skeleti i Richardit III

Postuar më 05.02.2013

Studiuesit britanikë thonë se kanë gjetur mbetjet e Mbretit të Anglisë, Richardi III. Hulumtuesit nga Universiteti i Leicesterit kanë thënë se provat e ADN-së tregojnë “pa dyshim” se skeleti i zbuluar nën një parking të qytetit vitin e kaluar, është i Richardit.