Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E enjte, nëntor 26, 2015 Kosova 00:43

Multimedia

Takimi i presidentëvei
X
06.02.2013
Ka përfunduar takimi i presidentëve të Kosovës dhe Serbisë, Atifete Jahjaga dhe Tomisllav Nikolliq, i realizuar në kabinetin e shefes për Politikë të Jashtme dhe Siguri të Bashkimit Evropian, Catherine Ashton.

Takimi i presidentëve

Postuar më 06.02.2013

Ka përfunduar takimi i presidentëve të Kosovës dhe Serbisë, Atifete Jahjaga dhe Tomisllav Nikolliq, i realizuar në kabinetin e shefes për Politikë të Jashtme dhe Siguri të Bashkimit Evropian, Catherine Ashton.