Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 01:16

Video

Orkestra afgane performon në SHBAi
X
06.02.2013
Në Afganistan, muzika u rikthye në publik, pasi ajo kishte qenë e ndaluar nga talibanët, në vitin 1990. Në vitin 2010 u krijua orkestra rinore afgane. Afganistani, që 30 vjet nuk kishte pasur orkestër. Këta të rinjë, shkuan në SHBA, për një turne muzikor.

Orkestra afgane performon në SHBA

Postuar më 06.02.2013

Në Afganistan, muzika u rikthye në publik, pasi ajo kishte qenë e ndaluar nga talibanët, në vitin 1990. Në vitin 2010 u krijua orkestra rinore afgane. Afganistani, që 30 vjet nuk kishte pasur orkestër. Këta të rinjë, shkuan në SHBA, për një turne muzikor.