Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 22:55

Multimedia

Gara për Empire State Buildingi
|| 0:00:00
...  
 
X
07.02.2013
Vrapuesit nga e mbarë bota kanë marrë pjesë në një garë për të ngjitur 1,576 shkallët e ndërtesës Empire State në New York. Australianët Mark Bourne dhe Suzy Walsham, kanë fituar garën e mashkujve dhe atë të femrave. Më shumë se 600 njerëz kanë marrë pjesë në garë, përfshirë këtu edhe atletë profesionistë.

Gara për Empire State Building

Postuar më 07.02.2013

Vrapuesit nga e mbarë bota kanë marrë pjesë në një garë për të ngjitur 1,576 shkallët e ndërtesës Empire State në New York. Australianët Mark Bourne dhe Suzy Walsham, kanë fituar garën e mashkujve dhe atë të femrave. Më shumë se 600 njerëz kanë marrë pjesë në garë, përfshirë këtu edhe atletë profesionistë.