Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, dhjetor 02, 2015 Kosova 07:55

Multimedia

Protestojnë për fatura të energjisë elektrikei
X
Ariana Kasapolli - Selani
07.02.2013
Ankesat e qytetarëve lidhur me faturat e rrymës janë të shumta. Sipas tyre, faturat e muajit janar u kanë ardhur trefish më të shtrenjta sesa muajt paraprak. Andaj si shenjë pakënaqësie, sot është organizuar një protestë para ndërtesës së KEK-ut.

Protestojnë për fatura të energjisë elektrike

Postuar më 07.02.2013

Ankesat e qytetarëve lidhur me faturat e rrymës janë të shumta. Sipas tyre, faturat e muajit janar u kanë ardhur trefish më të shtrenjta sesa muajt paraprak. Andaj si shenjë pakënaqësie, sot është organizuar një protestë para ndërtesës së KEK-ut.