Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E enjte, nëntor 26, 2015 Kosova 13:23

Multimedia

Shkatërrimi i ligatinave në Bosnjei
|| 0:00:00
...  
 
X
08.02.2013
Parku Hutovo Blato është një nga thesaret natyrore të Bosnjes - është si një shtëpi për qindra lloje të shpendëve dhe bimëve. Por, ekologët thonë se është bërë pak për të ruajtur në gjendjen natyrore të ligatinave dhe ato janë nën kërcënimin e zhdukjes. Video: RFE/RL Shërbimi për Ballkanin

Shkatërrimi i ligatinave në Bosnje

Postuar më 08.02.2013

Parku Hutovo Blato është një nga thesaret natyrore të Bosnjes - është si një shtëpi për qindra lloje të shpendëve dhe bimëve. Por, ekologët thonë se është bërë pak për të ruajtur në gjendjen natyrore të ligatinave dhe ato janë nën kërcënimin e zhdukjes. Video: RFE/RL Shërbimi për Ballkanin