Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 09:13

Multimedia

Papa Benedikti XVI jep dorëheqjei
X
11.02.2013
Papa Benedikti XVI do të japë dorëheqje më 28 shkurt, ka thënë Vatikani. Nuk janë dhënë arsyet e dorëheqjes së Papës, i cili u zgjodh në këtë post në prill të 2005.

Papa Benedikti XVI jep dorëheqje

Postuar më 11.02.2013

Papa Benedikti XVI do të japë dorëheqje më 28 shkurt, ka thënë Vatikani. Nuk janë dhënë arsyet e dorëheqjes së Papës, i cili u zgjodh në këtë post në prill të 2005.