Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 17:15

Multimedia

Obama: Lufta në Afganistan përfundon më 2014i
X
13.02.2013
Presidenti amerikan, Barack Obama, ka deklaruar se "lufta e SHBA-ve në Afganistan do të përfundojë deri në fund të vitit 2014". Në një fjalim të tij, Obama ta se 34 mijë turpa amerikane do të lënë Afganistanin gjatë vitit të ardhshëm.

Obama: Lufta në Afganistan përfundon më 2014

Postuar më 13.02.2013

Presidenti amerikan, Barack Obama, ka deklaruar se "lufta e SHBA-ve në Afganistan do të përfundojë deri në fund të vitit 2014". Në një fjalim të tij, Obama ta se 34 mijë turpa amerikane do të lënë Afganistanin gjatë vitit të ardhshëm.