Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 19:24

Multimedia

Përgatitjet për Paradën e Pavarësisëi
X
15.02.2013
Forcat e Sigurisë së Kosovës, policia dhe zjarrfikësit, duke bërë përgatitjet të premten, para Paradës së Pavarësisë në sheshin Nëna Tereze. Parakalimi solemn i të tri njësive, është paraparë për të dielën më 17 shkurt në mesditë. Parada do të zhvillohet në dy sheshet kryesore të Prishtinës, atë Zahir Pajaziti dhe Nëna Tereze. Video: Fatmir Aliu

Përgatitjet për Paradën e Pavarësisë

Postuar më 15.02.2013

Forcat e Sigurisë së Kosovës, policia dhe zjarrfikësit, duke bërë përgatitjet të premten, para Paradës së Pavarësisë në sheshin Nëna Tereze. Parakalimi solemn i të tri njësive, është paraparë për të dielën më 17 shkurt në mesditë. Parada do të zhvillohet në dy sheshet kryesore të Prishtinës, atë Zahir Pajaziti dhe Nëna Tereze. Video: Fatmir Aliu