Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 10:16

Multimedia

Ftohtë dhe uri në kampet sirianei
X
19.02.2013
Refugjatët sirianë nëpër kampet në vendet fqinje, vuajnë nga të ftohtët dhe uria.

Ftohtë dhe uri në kampet siriane

Postuar më 19.02.2013

Refugjatët sirianë nëpër kampet në vendet fqinje, vuajnë nga të ftohtët dhe uria.