Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E hënë, nëntor 30, 2015 Kosova 03:36

Multimedia

Shpërthim në Damaski
X
21.02.2013
Televizioni shtetëror ka raportuar se nga shpërthimi në Damask kanë gjetur vdekjen së paku 35 persona dhe janë lënduar më shumë se 200 të tjerë.

Shpërthim në Damask

Postuar më 21.02.2013

Televizioni shtetëror ka raportuar se nga shpërthimi në Damask kanë gjetur vdekjen së paku 35 persona dhe janë lënduar më shumë se 200 të tjerë.