Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E premte, nëntor 27, 2015 Kosova 21:53

Multimedia

SHBA - ndihmë direkte opozitës sirianei
X
28.02.2013
Sekretari amerikan i Shtetit, John Kerry, ka thënë se Shtetet e Bashkuara, për herë të parë, do të sigurojnë mbështetje të drejtpërdrejtë, por jo vdekjeprurëse për rebelët sirianë, të cilët luftojnë për rrëzimin e regjimit të presidentit Bashar al-Assad. Ai po ashtu ka thënë se Shtetet e Bashkuara do t’i japin opozitës civile 60 milionë dollarë shtesë.

SHBA - ndihmë direkte opozitës siriane

Postuar më 28.02.2013

Sekretari amerikan i Shtetit, John Kerry, ka thënë se Shtetet e Bashkuara, për herë të parë, do të sigurojnë mbështetje të drejtpërdrejtë, por jo vdekjeprurëse për rebelët sirianë, të cilët luftojnë për rrëzimin e regjimit të presidentit Bashar al-Assad. Ai po ashtu ka thënë se Shtetet e Bashkuara do t’i japin opozitës civile 60 milionë dollarë shtesë.