E premte, shtator 19, 2014 Kosova 15:48

Multimedia

Video Lajmet nga REL / 17 shtator

Përmbledhje e lajmeve nga shërbimet e Radios Evropa e Lirë nëpër botë e datës 17 shtator.

Video Lajmet nga REL / 16 shtator

Përmbledhje e lajmeve nga shërbimet e Radios Evropa e Lirë nëpër botë e datës 16 shtator.


Your JavaScript is turned off or you have an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
i
|| 0:00:00
...
 
🔇
X
Fotogaleri

Fotogaleri Përmbytje në Kroaci

Shirat që zgjatën disa ditë shkaktuan përmbytje përgjatë lumit në veriperëndim dhe në qendër të Kroacisë. Zjarrfikës, ushtarë dhe civilë po mundohen të ndohmojnë popullatën të zhvendoset nga vendet nga vërshimet.
Video

Video Lajmet nga REL / 15 shtator

Përmbledhje e lajmeve nga shërbimet e Radios Evropa e Lirë nëpër botë e datës 15 shtator.
Video

Video Lajmet nga REL / 12 shtator

Përmbledhje e lajmeve nga shërbimet e Radios Evropa e Lirë nëpër botë e datës 12 shtator.
Video

Video Lajmet nga REL / 11 shtator

Përmbledhje e lajmeve nga shërbimet e Radios Evropa e Lirë nëpër botë e datës 11 shtator.
Video

Video Lajmet nga REL / 10 shtator

Përmbledhje e lajmeve nga shërbimet e Radios Evropa e Lirë nëpër botë e datës 10shtator.
Video

Video Përmbytje në Pakistan

Përmbytjet e mëdha në krahinat Punjab dhe Kashmir të Pakistanit kanë shkatërruar mijëra shtëpi dhe zona të mëdha të tokës bujqësore, dhe lanë të vdekur më shumë se 231 persona. Thuhet se përmbytjet pritet të vazhdojnë të rriten gjatë dy ditëve të ardhshme.
Video

Video Lajmet nga REL / 9 shtator

Përmbledhje e lajmeve nga shërbimet e Radios Evropa e Lirë nëpër botë e datës 9 shtator.
Video

Video Lajmet nga REL / 8 shtator

Përmbledhje e lajmeve nga shërbimet e Radios Evropa e Lirë nëpër botë e datës 8 shtator.
Video

Video Lajmet nga REL / 5 shtator

Përmbledhje e lajmeve nga shërbimet e Radios Evropa e Lirë nëpër botë e datës 5 shtator.

Programet Tona