Ndërlidhjet

TIRANË


Zyrtarët amerikanë filluan sot programin një javor për trainimin e prokurorëve dhe hetuesve në Shqipëri, me qëllim të luftimit të krimeve financiare, përfshirë shpërlarjen e parave dhe financimin e terroristëve.
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë tha se trainimi sponsorizohet nga Departamentet amerikane të Mbrojtjes, Drejtësisë, Thesarit, si dhe nga Komisioni Evropian.
XS
SM
MD
LG