Ndërlidhjet

UASHINGTON


Ministri i Jashtëm i Sllovakisë Jan Kubish tha se negociatat me ndërmjetësimin e Kombeve të Bashkuara duhet ta zgjidhin statusin e Kosovës sepse "status quo-ja është e pamundur".
Kubish tha se shumica e shqiptarëve të Kosovës duhet të bëjnë gjithçka që munden për ta afruar pakicën serbe.
"Serbët e Kosovës duhet të stimulohen për të mbetur atje", tha Kubish në një forum të organizuar nga Qendra për Studime Strategjike dhe Ndërkombëtare në Uashington.
XS
SM
MD
LG