Ndërlidhjet

ANKARA


Ka filluar sot në Ankara, gjykimi i 50 kryetarëve të komunave kurde të cilët akuzohen për ndihmë dhe strehim të organizatave terroriste. Akuzat e grupit, ndërlidhen me përpjekjet e tyre për ta mbajtur televizionin Kurd në Danimarkë. Ky gjykim shihet si testi i fundit i lirisë së shprehjes në Turqi, vend ky i cili dëshiron të anëtarsohet në Bashkimin Evropian.
XS
SM
MD
LG