Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Agim Çeku tha sot se "në përfundim të procesit të përcaktimit të statusit, Kosova do të ballafaqohet me provokime nga forcat që janë kundër pavarësisë së Kosovës dhe të cilat nëpërmjet destabilizimit të gjendjes, dëshirojnë ti hedhin poshtë të arriturat e deritashme". Këto komente Çeku i bëri pas një takimi që pati sot me ministrin e punëve të Brendshme Fatmir Rexhepi dhe zëvendëskomesarin e Shërbimit Policor të Kosovës, Sheremet Ahmeti.
XS
SM
MD
LG