Ndërlidhjet

SHKUP


Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Shkup Xhilijen Milovanoviq deklaroi sot se "Maqedonia duhet të vazhdojë luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar nëse dëshiron që në vitin 2008 të anëtarsohet në NATO.
Ambasadorja amerikane ka përkujtuar gjithashtu se NATO nuk është vetëm organizatë e sigurisë, por edhe bashkësi e vlerave ekonomike dhe sociale.
XS
SM
MD
LG