Ndërlidhjet

ZAGREB


Përfaqësues të qeverisë kroate dhe të UNMIK-ut kanë nënshkruar sot në Zagreb marrëveshjen për Tregëti të Lirë ndërmjet Kosovës dhe Kroacisë, e cila hyn në fuqi që nga 1 nëntori. Nënshkrimi i marrëveshjes, do të forcon bashkëpunimin ekonomik të Kroacisë dhe Kosovës, meqë ekziston interesi i afaristëve nga të dyja vendet.
XS
SM
MD
LG