Ndërlidhjet

HAGË


Në procesin e gjykimit të ish kryetarit të Serbisë Millan Millutinoviç dhe pesë të akuzuarve të tjerë, sot ka dëshmuar Lutfi Ramadani, nga Krusha e Vogël. Ai dëshmoi se si policia lokale në mars të vitit 1999 ka vrarë më shumë se 100 meshkuj shqiptarë në këtë fshat.
Ramadani, ka dëshmuar se në mesin e të vrarëve kanë qenë edhe dy djemtë e tij, i vëllai dhe nipi i tij.
XS
SM
MD
LG