Ndërlidhjet

MOSKË


Rusia përkohësisht e ka pezulluar tërheqjen e trupave nga dy bazat e ushtrisë ruse në Gjeorgji.
Gjenerali Aleksandr Baranov, komandant i zonës ushtarake të Kaukazit, tha se tërheqja është pezulluar për shkak se nuk mund të garantohet siguria e trupave ruse gjatë kalimit të tyre nëpër territorin e Gjeorgjisë.
Rusia ka thënë se do t'i mbyllë dy bazat e saj në Gjeorgji dhe do ti tërheqë trupat deri në fund të 2008.
XS
SM
MD
LG