Ndërlidhjet

SARAJEVË


Komisioni Zgjedhor në Bosnje tha se pjesëmarrja në votimet e sotme për zgjedhjet e përgjithshme është e kënaqshme. Vetëm gjatë paraditës kanë votuar rreth 25 përqind e 2.7 milion votuesve.
Votuesit do të zgjedhin tre anëtarë të presidencës së përbashkët, parlamentin dhe liderët e dy entiteve. Është vlerësuar se edhe 11 vjet pas përfundimit të luftës, ekzistojnë dallime të mëdha ndërmjet myslimanëve, serbëve dhe kroatëve në Bosnje.
XS
SM
MD
LG