Ndërlidhjet

MONTERI – MEKSIKË


Nxehja globale do të shkaktojë më shumë mot ekstrem në botë, ka tërhequr vëmendjen shkencëtari britanik David King gjatë një konference ndërkombëtare në Meksikë.
Edhe nëse ndërpresim sot ndotjen nga gazrat si dioksidi i karbonit bota edhe për 30 vjet do përballet me përmbytje, valë të nxehti, uragane dhe erozionin bregdetar.
XS
SM
MD
LG