Ndërlidhjet

PRISHTINË


“Nuk kemi asnjë arsye që të presim zgjedhjet e tjetërkujt për të arritur deri tek zgjidhja e statusit të Kosovës”, ka thënë presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, në intervistën dhënë Radios "Evropa e Lirë". Zoti Sejdiu tha se qasja e palës kosovare gjatë gjithë këtij procesi ka qenë serioze dhe në përputhje me standardet ndërkombëtare, madje në disa raste edhe përtej tyre.
(Intervistën e plotë e gjeni tek rubrika Intervista)
XS
SM
MD
LG