Ndërlidhjet

PRISHTINË


Deputetë të Kuvendit të Kosovës kanë paraqitur ne seancën e sotme kërkesat e partive politike në Viti dhe Gjilan për të organizuar referendum dhe për t’u deklaruar kundër decentralizimit. Kjo kërkesë nuk është miratuar, ashtu sikurse edhe kërkesa për të debatuar mbi situatën politike në Mitrovicë.
XS
SM
MD
LG