Ndërlidhjet

GJAKOVË


Aktorja e njohur Nikoll Kidman ka qëndruar për vizitë në Gjakovë, ku ka takuar gratë e keqtrajtuara gjatë luftës. Nikoll Kidman ka arritur dje në Kosovë në cilësinë e ambasadores së vullnetit të mirë të programit për mbështetje grave të Kombeve të Bashkuara.
Gjatë ditës Nikoll Kidman do të takohet edhe me gratë serbe të Graqanicës.
Nikoll Kidman kishte zgjedhur Kosovën si cak i parë i misionit të saj, ndërsa mbrëmë para udhëheqësve vendor dhe ndërkombëtar tha se do të mbështesë Kosovën sa herë të jetë e nevojshnme.
XS
SM
MD
LG