Ndërlidhjet

ANKARA


Agjencia Anatolia sot ka raportuar se kryeministri i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan ka thënë se presidenti i Francës, Jacques Chirac i ka shprehur atij keqardhje lidhur me dokumentin e miratuar në Parlamentin e Francës, në të cilin konstatohet se masakrat në Luftën e Parë Botërore nga Turqia Otomane kundër armenëve ishin gjenocid. Por, për të marrë formën e Ligjit ky dokument duhet të kaloj edhe në Senat dhe pastaj të nënshkruhet nga presidenti Chirac.
XS
SM
MD
LG