Ndërlidhjet

LUKSEMBURG


Ministrat e Jashtëm të BE-së kanë miratuar një deklaratë me të cilën kritikojnë ashpër presionin e fundit të Rusisë ndaj Gjeorgjisë. Me deklaratën, Rusia ftohet të mos t'i vazhdojë masat, me të cilat godet gjeorgjianët në tokën e vet.
"Të dyja palët janë përgjegjëse, dhe ftohen që në rradhë të parë t'i zbusin retorikat publike. Mendoj se vetëm nëpërmjet dialogut diplomatik ndërmjet Rusisë dhe Gjeorgjisë, mund të normalizohen raportet", tha Benita Ferrero-Valdner, komisionere për Marrëdhënie me Jashtë e BE-së.
XS
SM
MD
LG