Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës ka miratuar sot një deklaratë, me të cilën dënohet dhe shpallet i paligjshëm mbajtja e referendumit për kushtetuten e Serbisë edhe në territorin e Kosovës.
Të gjitha grupet parlamentare e kanë mbështetur formën e propozuar nga Partia Demokratike e Kosovës. Teksti i deklaratës pritet të harmonizohet gjatë ditës.
XS
SM
MD
LG