Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës njoftoi sot se përfundimisht do të heq antenat e operatorëve mobil serb të vendosura në pjesë të banuara me shumicë shqiptare. Udhëheqësi i Agjencisë Kosovare të Telekomunikacionit Anton Berisha tha se "kompanitë mund të vazhdojnë të operojnë vetëm në zonat ku jetojnë minoritarët serbë". Ai shtoi se kompanitë serbe asnjëherë nuk kanë aplikuar për licencë që të operojnë në territorin e Kosovës dhe natyrisht që këta operatorë janë ilegal".
XS
SM
MD
LG