Ndërlidhjet

TIRANË


Delegacionet parlamentare të Shqipërisë, Kroacisë dhe Maqedonisë pas takimit të sotëm në Tiranë, ftuan NATO-n t'u japë dritën jeshile për anëtarsimin e këtyre tri vendeve. Ligjvënësit e këtyre vendeve premtuan shtrirjen e reformave në institucionet demokratike, sundimin e ligjit dhe të drejtave të njeriut.
Shqipëria, Kroacia dhe Maqedonia shpresojnë të anëtarsohen në NATO deri në vitin 2008.
XS
SM
MD
LG