Ndërlidhjet

STRASBURG


Parlamenti i Evropës ftoi vendet anëtare të Bashkimit Evropian të japin mendimet e tyre serioze për marrëdhëniet e tyre me Rusinë në të ardhmën. Parlamenti ftoi që demokracia, të drejtat e njeriut dhe liritë e të shprehurit, të jenë në esencë të çfarëdo marrëveshjeje me Rusinë në të ardhmën.
Parlamenti do të diskutojë edhe për Osetinë Jugore dhe Transjestrinë. Bashkimi Evropian është i shqetësuar nga përpjekjet e Rusisë për të tërhequr paralele ndërmjet këtyre dy rajoneve dhe Kosovës.
XS
SM
MD
LG