Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti rus Vlladimir Putin përsëriti se "pavarësia e mundshme e Kosovës do të ishte precendencë për lëvizjet separatiste në rajonet e shkëputura të Gjeorgjisë si Abkhazi dhe Oseti Jugore". Ai shtoi se "Rusia, sipas të drejtës ndërkombëtare u ka pranuar intergritetin territorial vendeve të tjera, dhe poashtu ka pranuar të drejtën e qytetarëve për vetvendosje. Do t'i përcjellim nga afër rastet precedente ndërkombëtare, përfshi Kosovën", ka thënë Putin.
XS
SM
MD
LG