Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kundërshtarët e Kushtetutës së re të Serbisë vlerësuan se referendumi për Kushtetutë do të dështojë, dhe kanë akuzuar autoritetet për presion ndaj qytetarëve për të votuar.
Çedomir Jovanoviç, lider i Partisë Demokratike Liberale në opozitë, tha se nuk ka gjasa që referendumi të ketë sukses.
"Mënyra e hartimit të kësaj Kushtetute është jo demokratike, dhe nëse autoritetet nuk janë konsultuar me askend për këtë gjë, nuk besoj se do të konsultohen për gjëra tjera në të ardhmen", ka thënë Jovanoviç.
XS
SM
MD
LG