Ndërlidhjet

PRISHTINË


Referendumi për kushtetuten e Serbisë me të cilën Beogradi e përfshin Kosovën si pjesë saj, nuk do të prodhojë efekte për të ardhmen e Kosovës, thanë kryeministri Agim Çeku dhe kryeadministratori Joachim Ruecker.
Ndërsa serbët e Kosoves po përgatiten që gjate dy ditëve në vijim të mbajnë këtë referendum edhe në Kosovë, Çeku u ka bërë thirrje atyre që të integrohen dhe të ardhmen e vet ta shohin kah Prishtina.
XS
SM
MD
LG