Ndërlidhjet

BEOGRAD


Përfaqësuesit e bashkësisë ndërkombëtare u kanë dorëzuar autoriteteve të Serbisë protestë të ashpër për shkak të një incidenti që ndodhi në pjesën veriore të Mitrovicës, kur në një tubim mbështetjeje për referendumin i është brohoritur Ratko Mladiqit.
Përfaqësuesit e bashkësisë ndërkombëtare u kanë thënë autoriteteve serbe se pas gjithë kësaj qëndron shteti, dhe se ngjarja në pjesën veriore të Mitrovicës seriozisht vë në dyshim angazhimin e tyre për arrestimin e Ratko Mladiqit.
XS
SM
MD
LG