Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sipas një studimi të ri, Shtetet e Bashkuara i kanë lënë vendin e prijësit Rusisë dhe Francës në listën e vendeve eksportuesve të armëve.
Raporti vjetor i hartuar nga Shërbimi i Kongresit për Kërkime, tregon se Rusia i ka shitur armë në vlerë prej 7 miliardë dollarësh, Azisë, Afrikës, dhe Amerikës Latine gjatë vitit 2005, që shënon ngritje për dallim nga një vit më parë kur arriti vlerën në 5.4 miliardë dollarë. E dyta rradhitet Franca, me 6.3 miliardë dollarë, ndërsa Shtetet e Bashkuara të tretat me 6.2 miliardë dollarë.
XS
SM
MD
LG