Ndërlidhjet

SHKUP


Gjatë qëndrimit në Shkup, komandanti i KFOR-it, gjenerali Roland Kater ka komentuar situatën në rajon pas referendumit në Serbi.
"Ne duhet të jemi të përgaditur për gjithçka që mund të ndodhë, edhe pse nuk kam njohuri se diçka mund të ndodhë. Jam i lumtur se si vepruam me planin dhe operacionet tona gjatë referendumit", tha Kater duke e vlerësuar si shumë të suksesshëm bashkëpunimin e KFOR-it me autoritetet e sigurisë në Maqedoni.
XS
SM
MD
LG