Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian nuk do të rekomandojë hapa të ri drejt integrimit të vendeve të Ballkanit Perendimor në Bashkimin Evropian. Ky vlerësim pritet të publikohet në raportin mbi progresin e arritur javën e ardhshme, i ka thënë një zyrtar i BE-së agjencisë Reuter.
"Pas integrimit të Rumanisë dhe Bullgarisë, do të pushojmë në fakt për 5 apo 6 vjet nga anëtarsimi i vendeve të reja, derisa Kroacia të jetë e gatshme të integrohet" ka thënë zyrtari i BE-së.
XS
SM
MD
LG