Ndërlidhjet

BERLIN


Një gjykatë e lartë gjermane ka refuzuar sot kërkesën e një grupi serbësh për kompenzim nga Gjermania, për vrasjen e 10 serbëve dhe plagosjen e 30 të tjerëve gjatë fushatës ajrore të NATO-s në vitin 1999. Sipas ligjit, Gjermania nuk është e obliguar të paguaj dëmshpërblim, përderisa aeroplanët ushtarak të Gjermanisë, nuk kanë qenë të përfishier drejtpërdrejt në këto bombardime.
XS
SM
MD
LG