Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian do të lëshojë një raport tejet kritik për mungesën e progresit të Turqisë drejt anëtarësimit në BE. Associated Press raportoi se unioni do t'i bëjë thirrje Turqisë t'i përshpejtojë reformat, përndryshe do të dështojë në përpjekjet për anëtarësim. Raporti thotë se Turqia nuk i ka përmbushur standardet minimale në lirinë e shprehjes, të drejtat e grave dhe të punëtorëve, si dhe kontrollin civil mbi ushtrinë.
XS
SM
MD
LG