Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i KFOR-it Roland Kather ka shprehur dëshirën që vendimi për statusin e Kosovës të merret sa më shpejt. Ai ka thënë se këtë ua ka shprehur edhe eprorëve të vet në komandat e NATO-s në Napoli dhe në Bruksel.
Kather ka thënë se KFOR-i nuk ka të dhëna për shpërthimin e dhunës në Kosovë, por ka shtuar se dhuna mund ta shtyjë vendimin për statusin.
XS
SM
MD
LG