Ndërlidhjet

BERLIN


Oraganizata Transparency International sot ka publikuar raportin vjetor për Indeksin e perceptimit të korrupsionit. Në këtë raport janë 163 shtete dhe ato janë vlerësuar me shifra prej zeros, që paraqet indeksin më të lartë të korrupsionit, e deri në 10, që është indeksi më i ulët i korrupsionit. Në krye të listës, për korrupsionin më të ulët të perceptuar gjendet Finlanda, ndërsa në vendin e fundit Haiti.
XS
SM
MD
LG