Ndërlidhjet

PODGORICË


Prokuroria shtetërore e Malit të Zi ka akuzuar një grup shqiptarësh të arrestuar më 10 shtator, mbrëmjen e zgjedhjeve parlamentare në Mal të Zi, për komplot me qëllim të destabilizimit të shtetit të ri të pavarur.
Prokurorja Vesna Medenica tha se 14 shqiptarët kanë planifikuar sulme terroriste me qëllim të frikësimit të popullatës jo-shqiptare.
Udhëheqës shqiptarë në Mal të Zi i kanë kundërshtuar akuzat duke i vlerësuar si të pa baza dhe të motivuara politikisht.
XS
SM
MD
LG