Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Qeveria britanike mbetet e përkushtuar që statusi i Kosovës të definohet sipas afateve të përcaktuara nga Grupi i Kontaktit, përkatësisht deri në fund të këtij viti", tha në Prishtinë ministri britanik për Evropën, Goeffrey Hoon.
Këto komente ministri Hoon i ka bërë pas takimit me shefin e UNMIK-ut, Joachim Rycker, ndërsa në mbrëmje takohet me udhëheqësit më të lartë të institucioneve të Kosovës dhe liderët e opozitës.
XS
SM
MD
LG