Ndërlidhjet

PARIS


Agjencia Ndërkombëtare për Energji ka apeluar sot te qeveritë të ndërtojnë më shumë centrale bërthamore me qëllim të furnizimit më të sigurtë me energji dhe të ngadalësimit të ndryshimeve klimatike.
Në raportin vjetor, agjencia thotë se investimet në energjinë bërthamore mund të zvogëlojnë shpenzimet e burimeve të tashme energjetike për 10 %, gjë që njëkohësisht do të zvogëlonte edhe sasinë e gazit në natyrë për 16 për qind.
XS
SM
MD
LG