Ndërlidhjet

PRISHTINË


Forcat paqëruajtëse në Kosovë kanë bërë të ditur nëpërmjet një komunikate për opinion se 2.500 ushtarë të Gardës Kombëtare Amerikane do të vijnë si pjesë e rrotacionit të rregullt në kuadër të Njësisë Vepruese Lindje dhe jo si trupa shtesë, sikur që është njoftuar një ditë më parë. Në njoftim thuhet se gjithsejt 1.500 pjesëtarë të Gardës Amerikane do të ndihmojnë kontigjentin aktual amerikan në Kampin Bondsteel afër Ferizajt dhe se rrotacioni i plotë i tyre do të përfundojë në fillim të muajit dhjetor.
XS
SM
MD
LG