Ndërlidhjet

PRISHTINË


Grupi i Kontaktit dhe Marti Ahtisaari duhet të marrin vendimin për statusin e Kosovës menjëherë pas zgjedhjeve në Serbi, para se të jetë formuar qeveria e re serbe, tha për Radion Evropa e Lirë Alex Anderson, shef i Grupit Ndërkombëtar të Krizave për Kosovën.
Anderson gjithashtu tha se bashkësia ndërkombëtare duhet t'i kushtojë vëmendje më të madhe Kosovës, pasi stina e pranverës mund të sjellë në pah opcione radikale dhe ekstremiste.
(Më gjërësisht në rubrikën Intervista)
XS
SM
MD
LG