Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shtyrja e shpalljes së statusit përfundimtar të Kosovës paraqet drejtpërdrejt ose tërthorazi pranim të dështimit të Martti Ahtisaarit, ka deklaruar kryeministri i Serbisë, Vojisllav Koshtunica.
Ka pasur shumë takime në Vjenë, por asnjëri nuk ka dhënë rezultate, ka thënë Koshtunica për të shtuar se Ahtisari ka shtyrë shpalljen e vendimit, sepse nuk ka qenë në gjendje ta përgatitë ate.
"Vlerësimi ynë për efektet e bisedimeve të deritashme dhe për kontributin e Ahtisarit është shumë i pa favorshëm", ka deklaruar Koshtunica.
XS
SM
MD
LG